اخبار مهم

باید به جوانان در عرصه‌های مختلف مدیریتی و سیاست‌گذاری بیش از گذشته میدان داد

مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان پیش از ظهر امروز شنبه با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، با آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی دیدار و گفت‌وگو کرد.

اشتراک گذاری
۱۹ تیر ۱۴۰۰
61 بازدید
کد مطلب : 2405

سلطانی‌فر در این دیدار با تبریک انتخاب آیت‌الله رئیسی از سوی مردم و آرزوی موفقیت برای وی و دولت آینده، گزارشی از آخرین وضعیت برنامه‌ها و اقدامات وزارتخانه تحت مدیریت خود ارائه کرد.
آیت‌الله رئیسی نیز در این دیدار با تشکر از تبریک وزیر ورزش و جوانان و گزارش وی اظهار داشت: باید به جوانان در عرصه‌های مختلف مدیریتی و سیاست‌گذاری بیش از گذشته میدان داد.
رئیس جمهور منتخب همچنین تلاش برای تسهیل مقدمات ازدواج جوانان با تاکید بر تامین تسهیلات ازدواج و نیز توسعه مراکز مشاوره و حمایت از توسعه تشکل‌های مردم‌نهاد جوانان را مورد تاکید قرار داد.
دکتر رئیسی توسعه توأمان ورزش همگانی و حرفه‌ای و نیز بهره‌گیری از تجربه، مهارت و دانش پیشکسوتان ورزشی را از جمله رویکردهای اصلی دولت سیزدهم در عرصه ورزش برشمرد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x