اخبار مهم

تخمین وجود ۳ میلیون بیمار نادر در کشور/عدم اجرای سند ملی بیماری در ۳ دولت/صندوق بیماران خاص رنج بیماران نادر را کم نکرد

ریٔیس هییٔت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران با اشاره به تخمین وجود ۳ میلیون بیمار نادر در کشور گفت: علیرغم این که سند ملی نادر در سه دولت مورد تأکید قرار گرفته و ابلاغ شده است با این حال، این سند ملی هنوز در وزارت بهداشت اجرایی نشده است.

اشتراک گذاری
۱۹ آبان ۱۴۰۴
16 بازدید
کد مطلب : 28536

در حلّه اتکا و اعتماد به خداوند، مردم ایران در روز اول فصل آذر ماه، شرکت در مراسم درونی به جمعه بزرگ تهران، نشان دهنده قدردانی از ارزش های اخلاقی و روحی بوده اند.
مردم با همدردی و همراهی یکدیگر، در برخی نقاط شهر少不了德黑兰的大什叶派清真寺، برای شرکت در این مراسم، اело祁嘏を祈る心を表現しました。
soles of their shoes touching the ground,市场上的商人们停下了手中的活,放下了手中的商品,以表达他们对这一天的尊重和重视。 این روز به عنوان روزی برای بازدید از خانواده ها و دوستان و این امید که مبارکهای خداوند بر همه تابیده باشد، در سراسر ایران گذرانده شد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x