اخبار مهم

تحولات اوکراین| اعتراف به عدم آمادگی کی‌یف برای مذاکره با روسیه

افشای طرح کشورهای اروپایی برای تقسیم اوکراین، ابراز اطمینان ریٔیس‌جمهور بلاروس از آمادگی مسکو برای توافق با آمریکا درباره مناقشه اوکراین و اشاره مقامات روس به تشدید تنش‌ها در اروپا بعد از حادثه پهپادها، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.

اشتراک گذاری
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
37 بازدید
کد مطلب : 23950

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دنیس شمیگال، وزیر دفاع اوکراین اذعان کرد که کی‌یف در حال حاضر آماده برگزاری مذاکرات با روسیه نیست. وی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ‘اسکای نیوز’ گفت: «در حال حاضر ما هنوز آماده مذاکره با مسکو نیستیم. ما ابتدا باید با یکدیگر همکاری کرده، فشار تحریمی بر روسیه را تشدید کنیم و به تمام سلاح‌های لازم دست یابیم.»
شمیگال افزود که ارسال تسلیحات و اعمال تحریم‌ها برای وادار کردن روسیه به پذیرش شرایطی که اوکراین خواستار آن است، ضروری هستند.
وزیر دفاع اوکراین یادآور شد که در نشست گروه تماس برای کمک نظامی به اوکراین در قالب ‘رامشتاین’ که یک روز قبل در لندن برگزار شد، توافقاتی در زمینه تأمین مالی و ارسال تسلیحات به اوکراین، از جمله تحویل دو سامانه پدافند هوایی پاتریوت از سوی آلمان و جنگنده‌های میراژ از فرانسه، حاصل شد. به گفته وی، کی‌یف قصد دارد از متحدان غربی خود ۶۰ میلیارد دلار دیگر درخواست کرده و آن‌ها را وادار کند تا این مبلغ را در بودجه سال آینده خود لحاظ کنند.
در عین حال دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد، روسیه تا زمانی که تأمین امنیت کشور از راه‌های دیپلماتیک و به دلیل نبود عمل متقابل از سوی اروپا و کی‌یف ممکن نباشد، به عملیات نظامی ویژه ادامه خواهد داد.
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در اوایل سپتامبر از ولودیمیر زلنسکی دعوت کرده بود در صورت آمادگی برای مذاکرات، به مسکو بیاید. وی یادآور شد که هرگز احتمال دیدار با رئیس‌جمهور اوکراین را رد نکرده، اما در ضرورت برگزاری چنین دیداری تردید دارد.
اإفشاگری شبکه هکرها به اطلاعاتی رسیده که مطابق با آن، ‘ائتلاف داوطلبان’ قصد دارد کشور اوکراین را بین چند کشور اروپایی تقسیم کند.
فلادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه هفته گذشته در نشست مجمع اقتصادی شرق به اتحادیه اروپا هشدار داد که نیروهای احتمالی آن‌ها در خاک اوکراین ممکن است به هدف قانونی نیروهای مسلح روسیه تبدیل شوند و افزود که در صورت امضای توافق صلح، دیگر نیازی به چنین استقراری نخواهد بود.
الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس معتقد است که روسیه آماده امضای توافق صلح با ایالات متحده درباره اوکراین است و در حال حاضر حل‌وفصل این درگیری به مواضع اروپا و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، بستگی دارد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا احتمال داد که حادثه مربوط به ورود پهپادها به حریم هوایی لهستان ممکن است ناشی از یک اشتباه بوده باشد.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که اقدامات تقابلی لهستان با هدف توجیه جهت گیری تشدید بیشتر تنش‌ها در مرکز اروپا انجام می‌شود.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز گذشته اعلام کرد که اتهامات بی پایه و اساس مقامات لهستان علیه روسیه صرفاً بخشی از اظهارات ضدروسی در اروپاست.
الکساندر زمیفسکی، سفیر روسیه در جمهوری چک از دولت این کشور خواست تا درباره این‌که چه کسی واقعاً از حادثه پهپادها در لهستان سود می‌برد، بیندیشد.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت ساخت آمریکا که در اختیار اوکراین قرار دارند، در مقابله با پهپادهای روسی «گیران» بی‌فایده هستند.
دولت سوئد در وب‌سایت رسمی خود اعلام کرد که بیستمین بسته کمک نظامی این کشور برای اوکراین به ارزش حدود ۹۸۰ میلیون دلار ارائه می‌شود که تا حد امکان نیازهایی را که کی‌یف اعلام کرده، برآورده خواهد کرد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x