اخبار مهم

زلنسکی: حملات پهپادی و موشکی روسیه بسیار سنگین است

ولودیمیر زلنسکی، ریٔیس جمهور اوکراین روز یکشنبه حمله ۵۵۰ فروند پهپاد و موشک روسیه به این کشور را یکی از سنگین‌ترین حملات خواند.

اشتراک گذاری
۱۴ مهر ۱۴۰۴
27 بازدید
کد مطلب : 25880

در پی حملات گسترده روسیه به مناطق مختلف اوکراین، زلنسکی خواستار اجرای فوری توافقات دفاعی و اعمال فشار دیپلماتیک از سوی آمریکا و اروپا شد.

به گزارش شبکه خبری ای بی‌سی، این حملات که به تخریب زیرساخت‌های حیاتی منجر شد، رکورد جدیدی در تعداد پهپادها و موشک‌های شلیک‌شده ثبت کرده است.

این حملات در مناطق مختلفی از جمله لویو، ایوانو-فرانکیفسک، زاپوریژیا، چرنیهیف، سومی، خارکی‌یف، خرسون، اودسا و کیرووهراد گزارش شده‌اند.

زلنسکی در پیامی در تلگرام نوشت: امروز روس‌ها بار دیگر زیرساخت‌هایی را هدف قرار دادند که زندگی عادی مردم را تضمین می‌کند. او خواستار اجرای سریع‌تر توافقات دفاعی، به‌ویژه در زمینه پدافند هوایی شد.

اوکراین برای تقویت نیروی هوایی خود اینبار دست به دامن یونان و گرفتن جت‌های میراژ دست دوم یونانی‌ها شده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x