اخبار مهم

اعتراض گسترده در پاکستان؛ معترضان به سوی سفارت آمریکا در حرکت هستند

در پی فراخوان گروه سیاسی مذهبی «تحریک لبیک پاکستان» (TLP)، هزاران معترض در شهرهای لاهور و اسلام‌آباد در حال حرکت به سوی سفارت آمریکا در اسلام‌آباد با پلیس درگیر شده‌اند.

اشتراک گذاری
۲۰ مهر ۱۴۰۴
29 بازدید
کد مطلب : 26389

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند که از روز پنج‌شنبه، ۹ اکتبر ۲۰۲۵، گروه تحریک لبیک پاکستان (TLP) تظاهراتی را با عنوان «راهپیمایی میلیونی لبیک یا قدس» در حمایت از فلسطین آغاز کرد. هدف اصلی این تظاهرات، برگزاری تجمعی مقابل سفارت آمریکا در اسلام‌آباد است.

در مسیر حرکت معترضان از لاهور به اسلام‌آباد، نیروهای پلیس با استفاده از گاز اشک‌آور و باتوم تلاش کردند تا تجمع را متوقف کنند. در واکنش به این اقدام پلیس، معترضان نیز با پرتاب سنگ و آتش‌زدن موانع به مقابله پرداختند.

گروه تحریک لبیک پاکستان اعلام کرده است که در این درگیری‌ها دو نفر از اعضایش کشته و بیش از ۵۰ نفر زخمی شده‌اند.

دولت پاکستان برای جلوگیری از گسترش اعتراضات، تدابیر امنیتی شدیدی را در اسلام‌آباد و راولپندی اعمال کرده است. خیابان‌ها با استفاده از کانتینرهای حمل بار مسدود شده و خدمات اینترنت موبایل در این مناطق قطع شده است.

وزارت کشور پاکستان از شهروندان خواسته است تا از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و مسیرهای جایگزین را انتخاب کنند.

دولت پاکستان اینترنت تلفن‌های همراه در «اسلام‌آباد» و «راولپندی» را قطع کرده است.

سفارت آمریکا در اسلام‌آباد نیز با صدور هشدار امنیتی از اتباع خود خواسته است تا از حضور در تجمعات عمومی خودداری کنند و مراقب اطراف خود باشند.

«سعد حسین رضوی» رئیس تحریک لبیک پاکستان اعلام کرده است که این حرکت اعتراضی تا رسیدن به هدف نهایی خود ادامه خواهد یافت.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x