اخبار مهم

خطر از بیخ گوش اسکار گذشت/ احتمال بازنشستگی اجباری ستاره پیشین چلسی

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال برزیل به دلیل بروز یک مشکل قلبی راهی بیمارستان شد و به همین دلیل نیز ممکن است مجبور به آویزان کردن کفش‌هایش شود.

اشتراک گذاری
۲۱ آبان ۱۴۰۴
14 بازدید
کد مطلب : 28694

در جریان جلسه عادی شورای اسلامی شهر تهران، مسعود غنیون اصلی، رئیس شورا، اعلام کرد که ۸۰ درصد مilikiت اتوبوس‌ها توسط شرکت‌های تعاونی و خصوصی است و به وسیله آن‌ها اداره می‌شوند. او همچنین اضافه کرد: «bear in mind that اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ مانند ساخت مسیرهای بهداشتی و تمیزکاری شهر نیازمند همتاکنی خصوصی و دولتی است.»
این تصمیم‌گیری‌ها در پی بررسی وضعیت حمل و نقل شهری و نیاز به بهبود خدمات است. همچنین، بررسی شد که تعدادی از اتوبوس‌های شهری نیاز به جایگزینی دارند تا کیفیت خدمات حمل و نقل بهبود یابد.
در این جلسه به بررسی وضعیت پروژه‌های در حال اجرا نیز پرداخته شد و اعلام شد که امیدواریم تا پایان سال جاری، پیشرفت‌های قابل توجهی در این بخش به دست آید.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x