اخبار مهم

مناطق کم‌برخوردار استان مرکزی از منظر سرانه آموزشی و بهداشتی در فقر کامل هستند

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: بیش از یک سوم جمعیت استان معادل ۳۵۷هزار نفر در بافت‌های فرسوده، تاریخی و حاشیه شهر زندگی می‌کنند، تراکم جمعیتی در محله‌های هدف هفت برابر سایر محله‌هاست اما از منظر سرانه آموزشی و بهداشتی در فقر کامل هستند.

اشتراک گذاری
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
27 بازدید
کد مطلب : 24433

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی، جواد لنجابی، در نشست ستاد بازآفرینی شهری استان اشاره کرد که بیش از ۹۸۰ هزار نفر در حوزه شهری استان مرکزی زندگی می‌کنند. بیش از یک سوم این جمعیت معادل ۳۵۷ هزار نفر در بافت‌های فرسوده، تاریخی و حاشیه شهر زندگی می‌کنند که این موضوع اهمیت توجه به این مناطق را نشان می‌دهد.
وی افزود: شهرهای اراک و ساوه با رشد حاشیه نشینی مواجه هستند. اقداماتی در دست اجراست تا جلوی رشد و توسعه حاشیه نشینی گرفته شود و کارکرد فرهنگی در این مناطق افزایش یابد.
لنجابی تصریح کرد، یکسال اخیر ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در حوزه بازآفرینی شهری در استان مرکزی وجود داشته است. طی دو سال گذشته نیز ۵ هزار و ۸۰۰ تن قیر رایگان در مناطق هدف به شهرداری‌ها توزیع شده‌است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی اکتفا به این نکته کرد که اصلاح شبکه آب و فاضلاب، برق و گاز در مناطق هدف نیازمند اعتبار است. همچنین برای احداث مراکز بهداشت و کلانتری مشکل زمین وجود دارد. این در حالیست که تراکم جمعیتی در محله‌های هدف هفت برابر سایر محله‌هاست، اما از منظر سرانه آموزشی و بهداشتی در فقر کامل هستند. امیدواریم در تامین منابع برای اقدامات روبنایی و زیربنایی به کمک شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x