اخبار مهم

پحش برنامه‌های متنوع رادیویی و تلویزیونی هفته دفاع مقدس در هرمزگان

معاون روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان، در گفت‌وگو با تسنیم از تولید و پخش بیش از ۱۷۰۰ دقیقه برنامه رادیویی و تلویزیونی با همکاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.

اشتراک گذاری
۳۱ شهریور ۱۴۰۴
28 بازدید
کد مطلب : 24934

سرهنگ دوم پاسدار محمد سالاری، معاون روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس در تشریح برنامه‌های رسانه‌ای این نهاد به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: امسال با همکاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس بیش از ۱۷۰۰ دقیقه برنامه رادیویی و تلویزیونی برای گرامیداشت این هفته تدارک دیده شده است.

وی افزود: از این میزان، ۶۳۰ دقیقه مربوط به برنامه رادیویی شکوه اقتدار است که از ۳۱ شهریورماه به مدت شش روز، هر روز از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ از رادیو مرکز خلیج فارس پخش خواهد شد.

معاون روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) ادامه داد: همچنین ۴۲۰ دقیقه برنامه تلویزیونی شامل ویژه‌برنامه پلاک ۸ در طول هفته دفاع مقدس هر شب از ساعت ۲۱ تا ۲۲ از سیمای مرکز خلیج فارس به روی آنتن خواهد رفت.

به گفته سرهنگ سالاری، علاوه بر این‌ها، ۶۰۰ دقیقه یادواره شهدا و دیگر تولیدات گروه تلویزیونی با محوریت اقدامات سپاه و بسیج در سطح استان نیز در این هفته پخش خواهد شد.

وی با قدردانی از همکاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها، بزرگداشت شخصیت‌ها و رویدادهای مهم دفاع مقدس، الگوسازی سبک زندگی و سیره ایثارگران، تبیین پیام ایستادگی در برابر استکبار جهانی و نمایش اقتدار و کارآمدی نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x