اخبار مهم

کنترل بیماری‌های زیٔونوز با آموزش عمومی جامعه

ریٔیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، بر ضرورت مدیریت و کنترل بیماری‌های زیٔونوز با تقویت آموزش عمومی جامعه تاکید کرد.

اشتراک گذاری
۱۹ شهریور ۱۴۰۴
26 بازدید
کد مطلب : 23638

پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای که با حضور معاونان دانشگاه‌ها در اردبیل برگزار شد، بهزاد داورنیا بر ضرورت مدیریت و کنترل بیماری‌های زئونوز به ویژه تب مالت و کیست هیداتیک با تقویت آموزش عمومی جامعه و کنترل مخازن بیماری‌های زئونوز در شهرستان‌های استان با محوریت فرمانداری تاکید کرد.
وی خواستار انجام مداخلات مؤثر برای کاهش موارد حیوان گزیدگی در شهرستان‌های استان توسط سازمان‌های مرتبط شد و بر ضرورت مدیریت و کنترل بیماری‌های زئونوز به ویژه تب مالت و کیست هیداتیک با تقویت آموزش عمومی جامعه تاکید کرد.
در این جلسه آخرین وضعیت بیماری‌های تب مالت، کیست هیداتیک، حیوان گزیدگی و هاری مورد بررسی قرار گرفته، چالش‌های کنترل بیماری مطرح و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.
به گزارش تسنیم، در سال ۱۴۰۳ تعداد یک‌هزار و ۵۸ مورد بیمار مبتلا به تب مالت و ۱۰۱ بیمار مبتلا به کیست هیداتیک در استان شناسایی شده و هفت هزار و ۵۹۴ نفر نیز مورد حیوان گزیدگی قرار گرفته‌اند که در مراکز ۱۷گانه مراقبت و پیشگیری از هاری و مراکز بیمارستانی استان مراقبت و درمان شده‌اند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x